Malba na zdi do každého interiéru

Nástěnná malba jako skvělý doplněk každého interiéru

Je možné, že jste si až dosud dokázali představit nástěnnou malbu pouze na stěně dětského pokoje, nebo třeba ve školce. Faktem je, že děti jsou vděčnými „majiteli“ originálně vymalovaných pokojů. Postavičky dětských hrdinů také máme pořádně v malíčku a jen tak nějakého požadavku se už nezalekneme. Originální malba se ale hodí i do „dospěláckého“ interiéru.

Proč chtít nástěnnou malbu?

Protože je až neuvěřitelně variabilní. Lze díky ní opticky zvětšit prostor a je možné ji aplikovat i na členité povrchy, jako jsou různé výstupky či zábradlí. Dá se skvěle kombinovat s tapetou, luxusními povrchy a dalšími technikami – co třeba graffiti a betonová stěrka, nemyslíte, že jsou pro sebe jako stvořeni?

nástěnná malba knihovny v zasedací místnosti
graffiti na zdi

 Jak vybrat ten správný motiv

Tady hodně záleží na vás a vaší osobnosti. My se nebojíme žádných motivů, naopak – máme rádi výzvy! Ale pokud si vy sami nejste tak docela jistí, nevadí.

Můžeme se domluvit tak, že vám připravíme několik různých 3D návrhů na míru, ze kterých si posléze vyberete, anebo prostě zvolte pro začátek nějaký decentnější motiv.

Například geometrie, jednoduchá abstrakce nebo florální ornamenty z módy celkem určitě nevyjdou a jen tak se neokoukají.

Ti odvážnější z vás si mohou ve svém obýváku nechat namalovat třeba výjev z oblíbeného filmu, falešné dveře nebo klidně celý fantazijní svět!

Jak nástěnnou malbu ještě okořenit?

Pokud máte pocit, že „obyčejná“ malba na zdi je pro vás ještě pořád malý odvaz a hledáte ještě něco víc, vyzkoušejte iluzivní malbu! Že nevíte, co to je? Jde o barvu s příměsí fosforového pigmentu, který bude na vašich zdech doslova čarovat – přes den se totiž jeví jako úplně obyčejný obrázek, ale v noci se rozzáří tajuplným nazelenalým světlem.

Další vychytávkou pro fajnšmekry mohou být 3D motivy. 3D efekt je velmi působivý a funguje téměř u všech motivů – od jednoduché geometrie až po složité konkrétní obrazce. Tento trend k nám dorazil z Ameriky a spočívá v umění vyhrát si se světly a stíny tak, aby se výsledný obraz jevil jako trojrozměrný.

iluzivní malba titanicu

 

Rada na závěr


Žijeme jen jednou, proto se nebojte a podlehněte kouzlu osobitého bydlení. Popusťte uzdu fantazii, zkuste například propojit nástěnnou malbu se zarámovanými obrazy nebo nábytkem. Uvidíte, že výsledek vám pak bude dělat radost každý den, navíc v takovémto inspirativním prostředí neztratíte ani na chvíli úsměv z tváře.

 

Recenze / Co na to klienti

" Jsem velice spokojena. Velmi milé jednání a skutečně pečlivě odvedena práce. Je vidět, že to kluky baví. Příště si je opět zavolám. Ještě toho budu mít dost. "

Simona, Průhonice

" S výsledkem malování a tapetování jsem byla naprosto spokojená. Výborná a příjemná komunikace, precizně odvedená práce. Maximální spokojenost. "

Milena, Světice

" Tuto firmu mohu jedině doporučit. Rychlé, vstřícné jednání, doporučení nejvhodnějších materiálů a barev včetně návrhu kreativních řešení. To vše za dojednanou cenu a v kratším termínu než bylo původně odhadnuto. Nikde nevznikl žádný problém. "

Petra, Praha

" Nejdříve jsem chtěl jen kombinaci výmalby s tapetou, ale právě kluci z Twinart mě přesvědčili, že s antická zemina dodá stěně našeho obývacího pokoje ten správný ráz. S pojmem luxusními povrchy jsem se tehdy setkal poprvé a s výsledkem jsem velmi spokojen. Firmě Twinart přeji hodně úspěchů! "

Marek, Praha

" Tým Twinart odvedl opravdu profesionální práci od samotné konzultace, přípravy, provedení výmalby a závěrečného úklidu. Pečlivější být už nemohli :) "

Adriana, Praha

" Se službami firmy Twinart jsem byla nadmíru spokojena. Vymalování dětského pokoje předčilo všechna má očekávání. Určitě vřele doporučuji všem! "

Martina, Liberec

Kontakt Kde nás najdete

Mobilní telefon
+420 737 409 000
Kontaktní email
twinart@email.cz
Twinart s.r.o.
Arbesovo náměstí 11
150 00 Praha – Smíchov

 
Sledujte nás

nejremeslnici-certifikat